Ut i vinter - lek och hitta på aktiviteter

Nu är hösten i full gång och vintern är bara runt hörnet. Då är det inte så konstigt om familjen helst vill stanna inomhus. Snart är vintern här med allt vad det innebär, ut och lek och hitta på aktiviteter i vinter.

Det är mörkt och kallt ute, och efter sommarens aktiva äventyr är det skönt att vila i värmen. Vi vet dock att det är nyttigt att fortsätta vara utomhus och röra på sig, även när de mörkare årstiderna är på ingång, för att må så bra som möjligt.

Aktiviteter som alla längtar till

Kruxet med att få alla att vilja gå ut och hitta på aktiviteter ihop är att det måste kännas roligt. Alla måste vara engagerade för att vilja lämna soffan och TV:n för att istället ge sig ut. Men oroa dig inte, för vi har en rad förslag på aktiviteter som vi hoppas ska passa just dig och din familj. Och de behöver inte alltid vara sportiga!

Om du märker att många i din familj gillar skjutspel eller actionfilmer kan airsoft, luftgevär eller pilbåge vara bra alternativ. Om de snarare föredrar teknik och motorer kan radiostyrda bilar, robotar eller quadrocopters vara av intresse. Eller skulle ni istället föredra lugnare aktiviteter såsom fågelskådning, utomhusmatlagning eller stjärnskådning?

Oavsett vad ni tycker om kan du klicka dig vidare här och bli både inspirerad och motiverad. Ha det så kul!