Manlig kroppsvård

Att ta hand om kroppen och huden är viktigt, vår hud är faktiskt kroppens största organ. Förr var det vanligare att prata om kroppsvård och hudvård för kvinnor, men idag är det minst lika aktuellt för män.

I kroppsvård ingår en mängd områden, såsom huden, håret och naglarna. På Sliqhaq finns gott om bra produkter för kroppsvård för män.

Skägg och hår

Idag lägger många män mycket tid på att vårda sitt hår och skägg. Det finns en mängd produkter för skäggvård, såsom oljor och vax. Även håret har många produkter utöver schampo och balsam.

Bra kroppsvård ger välbefinnande

När kroppen mår bra mår själen också bra. Det är viktigt att känna sig nöjd med sig själv och även att skämma bort sig själv. Att smörja in sig med härlig lotion som gör kroppen mjuk och len. Pedikyr kan också vara trevligt att gå på även som man. Vem säger nej till ett härligt fotbad och lite peeling och massage?

Även grooming är viktigt, att ansa hårväxt och skägg. Idag är det inte ovanligt för en man att lägga lika mycket tid på kroppsvård som kvinnor. Det är ett positivt framsteg och många kvinnor uppskattar män som tar hand om sig själva på bästa sätt.