Tro på dig själv

Det finns bara en person som du kommer ha hos dig i hela ditt liv. Det är den personen du måste lära dig att älska och tro på. Personen är mycket riktigt du själv.

Hur många gånger stod man inte framför spegeln som tonåring och såg en person som varken var tillräckligt söt eller tillräckligt smart. Man var sin egen största kritiker och var alltid den som snabbast pekade ut sina fel. Allt eftersom man blir äldre inser man dock ofta att det var man själv som hindrade sig från att lyckas. När man väl insett det är det lättare att börja försöka tro på sig själv och tänka att man är kapabel till allt man vill.

Genom att tro på dig själv kommer du att ha större chans att lyckas i alla situationer, från jobbintervjuer till möten med nya människor. Du kommer att klara motgångar bättre (för du vet att du tar dig ur det) och när någon är elak mot dig kommer du att veta att det är den personen som har problem - inte du. Att tro på sig själv handlar inte om att vara överlägsen och inte om att blunda för sina tillkortakommanden. Snarare handlar det om att älska sig själv och förlåta sig själv för sina misstag. Personen du kommer leva ett helt liv med är du själv och du förtjänar din egen tillit.