Lär dig tänka positivt

Positivt tänkande är en känslomässig och mental inställning där du fokuserar på det ljusa här i livet. Genom att tänka positivt kan du uppnå lycka, bättre hälsa och framgångar genom att övervinna rädslor och hinder. Vi påverkar oss själva och andra genom att tänka positivt och det är något undermedvetet som händer. Det är roligare och trevligare att umgås och vara runt positiva människor än negativa.

För att börja tänka positivt och vända den nedåtgående spiralen de negativa tankarna ger så bör du börja arbeta med dig själv, tänk på din attityd och ditt sätt att tala. Det här är inget som förändras över en natt utan det är en process som man går igenom. Låt inte någon annan ta makten över dina tankar och känslor genom att låta dem tala nedlåtande om dina tankar som du har.

Till att börja med är det bra att man sätter sig in i tankesättet och tar fram det positiva inom sig själv, träng undan alla negativa tankar som kommer under tiden. Dina tankar är en mäktig kraft och formar ditt liv undermedvetet. Det undermedvetna skickar ut dolda signaler i ditt kroppsspråk och ditt sätt att föra dig.  Starta dagen genom att använda din fantasi och tänka dig hur dagen kommer se ut och hur du lyckas med det du åtagit dig. Du har inget att förlora genom att prova att vända dina tankar. Visualisera din önskan över vad som kommer att hända och använd bara positiva ord när du pratar om det. Om du någon gång känner att en negativ tanke tar över bör du ta tag i den och vända den till något konstruktivt så det kommer ut något positivt i slutändan. Till slut kommer ditt positiva tänkande vara igång automatiskt.

Öka chansen att bli gravid genom att tänka positivt eller varför inte för att t ex gå ned i vikt. Låt oss fokusera kring tanken över en önskad graviditet. Om du tycker det är svårt kan du göra en lista till att börja med som du utgår ifrån. Börja med att slänga ut alla gamla negativa tankar över att du inte blivit gravid ännu. Ersätt dem med något konstruktivt, tänk dig att du nyttjar tiden till att fram till din önskade graviditet med att få din utbildning klar eller något annat som känns viktigt just då.

Tanken styr det mesta i din kropp, glada lyckliga tankar startar en god och sund dag. Vid glada tankar, skratt och träning startar kroppens egen produktion av endorfiner, det är ett hormon som lindrar smärta men det påverkar även kroppen så att man sover, äter och dricker bättre. När du skrattar, äter och sover ordentligt kommer dina glada och positiva tankar med automatik.

Du kommer att se att det inte är så svårt att tänka positivt, det kommer att gå utav sig själv efter ett litet tag. Ditt välmående kommer att öka och du kommer känna dig friare och gladare än på länge. Det som du tidigare såg som ett stort hinder kanske nu bara är ett litet gupp i din väg till högre lycka.

Lyckan över att bli gravid kommer att växa fram utifrån ditt tänkande och du kommer inte längre se att det finns några hinder här i livet för att uppnå det du önskar.