Härliga aktiviteter under sommaren

När det äntligen blivit sommar och dags för semester är det ingen som bara vill sitta hemma och lata sig. Självklart är det skönt att ha lugna dagar i solen med en bra bok, men ibland kan det även krävas mer för att du ska känna dig road.

Vi kommer att ge dig lite tips om vad du kan syssla med på sommaren när solen står som högst på himmelen och den första behöver kanske inte nämnas; bad! Oavsett om du badar i havet, sjön eller pool bör du bada några gånger under semestern. Det är både svalkande och roligt.

Femkamp med vännerna

Det är alltid kul att anordna en femkamp för vännerna när det är fest på gång. Du kan till exempel skaffa ett luftvapen så att en gren är att skjuta prick. Dragkamp är ytterligare en gren ni kan ha, då behöver ni bara ett långt rep samt att ni är tillräckligt många för att kunna genomföra det. Säckhoppning och skottkärretävling är också två vanliga typer av grenar som kan finnas i en femkamp. Självklart är det bara din fantasi som sätter gränser för vilka grenar som erbjuds i din femkamp, kanske hittar du till och med på någon egen gren.

Picknick i skogen

Att gå på picknick i skogen är både mysigt och kul. Det finns många sätt att lyckas få till en perfekt picknick. Välj picknickmat som alla tycker om och duka upp allt på en filt, undvik bara myrorna så gott det går. Det är också mysigt att grilla i skogen, många platser har grillplatser där du kan grilla på ett säkert sätt. Tänk på att packa i en kylväska för att din mat ska hållas fräsch i värmen och för att du ska ha någonting kallt att dricka. Det finns många andra aktiviteter att göra under semestern, det är bara att välja och vraka.