Den näst största sporten

Ishockey är den näst största sporten i Sverige och dess säsong brukar vara mellan hösten och våren. Uppehåll brukar vara under sommaren då de flesta ishallar är stängda då. Som ett litet barn kan du börja med att träna på att åka skridskor. När du kan det ordentligt kan du lära dig att åka med en klubba i handen och med en puck framför dig.

Har du tränat in tekniken och har fortsatt intresse kan du sedan börja träna med ett lag. Träningar sker regelbundet och det är bra för både din fysiska och mentala hälsa.

Så fungerar det

Du behöver ha en ordentlig utrustning då du spelar ishockey med ett lag. Denna bör vara av bra kvalitet. Kanske är det så att du föredrar att handla på internet och det finns butiker som har ett bra utbud online. Du kan lika bra handla på internet som i riktig butik om du vet vilka storlekar du behöver ha på dina prylar.

Det du behöver ha är en klubba, skydd, hjälm, skridskor samt underställ, tandskydd med mera. Dessa finns att hitta både på internet och i fysiska butiker. Priserna brukar kunna vara lite billigare online, jämfört med i butik.